Her kan du læse om ideen bag Børnenes Side og hvorfor vi har lavet denne hjemmeside.

Char
Char

Ideen bag Børnenes Side

Jeg var nybagt skilsmissemor med en dreng på 5 år og ny kæreste. Vi flyttede til ny kommune, fik lejlighed, men der var ingen børn som min søn kunne lege med.

De mange frustrerende timer på legepladsen uden andre børn, hvor vi som forældre skulle agere legekammerater... Det bliver aldrig det samme, som når det er en ven på samme alder! En forælder kan bare ikke altid forstå det, som en ven ville kunne.

Vi snakkede meget om, hvad der kunne gøres for at finde andre børn, han kunne lege med et par gange om ugen eller bare i weekenden.

Her kom vores idé...

Vi flyttede efter 1 år i hus, hvor han heldigvis fandt flere legekammerater. Men tanken forlod os aldrig, da vi ved at der er mange i umiddelbart samme situation dagligt.

Vi arbejder begge med forskellige nationaliteter. Derfor har vi lavet en version på engelsk. Vi havde en tanke som også indbefattede skilte, delebørn, bedsteforældre evt. andre som har med børnene at gøre.

Der er mange børn som oplever at blive sat i en rolle i f.eks. skolen, i deres fritidsinteresse, i deres familie osv. Hvis de kan finde en eller flere legekammerater fra Børnenes Side, kan de umiddelbart være sig selv og dele samme interesse med en ligesindet.

De bedste hilsner fra Stifterne af Børnenes Side.

Side Overblik

Så hvad handler det om?

Opret Konto

Her kan du oprette din brugerkonto for Børnenes Side for at søg efter en lege-kammerater til dit barn og det er muligt at diskutere med andre forældre i forældreforum. Du kan også oprette en konto hvis du har lyst til at være en reserve-bedsteforælder - en som kan lære fra sig om traditioner eller fortælle fantastiske historier.

Profil

Her skriver du få oplysninger om dig som forælder og dine børn. Dette gør det muligt for andre brugere at finde dig. Du kan sende og modtage beskeder fra øvrige brugere.

Legekammerater

Her kan du søge efter en legekammerat til dit barn, som har samme interesser, alder og er inden for det samme postnummer. Det er også muligt at søge i flere områder, hvis dit barn bor på forskellige adresser.

Forældreforum

I forældreforum kan du finde emner eller selv oprette et emne på alt fra fødselsforberedelse, råd til nybagte forældre, tips til hyggelige stunder med familien eller idéer til sjove ture med børnene.

Inspiration

Her kan du finde inspiration til hvordan man kan få en fantastisk og hyggelig dag med familien. Dette afsnit indeholder særlige tilbud og rabatter fra forskellige virksomheder.

Køb / Sælg / Byt

Har du noget aflagt legetøj eller tøj, som dine børn er vokset fra? Hvorfor ikke bytte eller sælge det til et andet medlem af Børnenes Side ved hjælp af vores 'Køb / Sælg / Byt'-funktion.